Interim finance

interim-finance
Home » Dienstverlening » Interim finance

Ook interim finance arbeidsmarkt in 2022 krap

Zelfs interim finance personeel is nauwelijks aan te komen anno 2022. De krapte op de arbeidsmarkt, en zeker ook als we het hebben over financieel personeel, is enorm. De arbeidsmarkt is compleet oververhit. Ook lijkt het aanbod van beschikbare interim finance interimmers snel op te drogen. Gelukkig heeft Finance Recruitment Partners een betrouwbaar netwerk van interim finance professionals die snel inzetbaar zijn. Niet altijd fulltime, maar zeker wel voor een of enkele dagen. Informeer naar beschikbaarheid bij onze interim recruitment specialist.

Want wat als jouw finance medewerkers ineens abrupt stil komen te vallen. Of het nou gaat om ziekte, zwangerschap of tijdelijke drukte. Je wil als opdrachtgever snel kunnen schakelen. En in dat geval wordt er gekozen voor het aantrekken van personeel op interim basis. Want anders loop jij misschien wel omzet mis op langere termijn.

Wij hebben een eigen pool van financiële toppers die we naar tevredenheid bij diverse opdrachtgevers inzetten op financiële projecten. Maar ook komt het geregeld voor dat het zo goed bevalt, dat ze in de toekomst opnieuw ingezet worden. De duurzame relatie staat bij ons dan ook centraal, ook al ben je interimmer. Door goede referenties en dat we simpelweg weten wat voor vlees in de kuip, is de klanttevredenheid ook hoog.

Je weet meteen of jouw interim finance professional beschikbaar is

Zoals gezegd heeft Finance Recruitment Partners een groot netwerk van goed gekwalificeerde finance interim professionals. Over het algemeen zijn ze snel inzetbaar voor jouw organisatie. Met transpartante, flexibele contracten weet je bij FRP waar je aan toe bent. De interim markt is er een waar wij al jarenlange ervaring in hebben. Ondanks de moordende concurrentie zijn we in staat snel interimmers te leveren. En we weten ook op langere termijn zowel interimmers als opdrachtgevers aan ons te binden. We verkopen geen mooie verhalen, maar zijn recht door zee.

Wil je meer weten over de werkwijze, kosten of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via tel. nr. 0886066004 of stuur vrijblijvend een mail.