Over FRP

wervingsbureau-financieel-personeel
Home » Over FRP

Finance Recruitment Partners focust op kwaliteit, transparantie en duurzame relaties

De naam FRP zegt het eigenlijk al. Finance is een begrip wat gegrift staat in ons DNA. Recruitment is in de huidige arbeidsmarkt veel meer dan alleen het verbinden van kandidaten en opdrachtgevers. Bij FRP krijg je het totaalpakket; niet alleen ervaring als recruiter maar ook branchekennis, marketingtechnische kennis en een jarenlang track-record binnen finance. En het woord Partners is iets wat voor ons vanzelfsprekend moet zijn als we een relatie aan gaan met jou als kandidaat of opdrachtgever. Zie je ons als eendagsvlieg? Of laat je ons meezoeken om vervolgens nog acht andere bureaus langs te gaan. Dan worden wij hoogstwaarschijnlijk geen partners. Onze opdrachtgevers vertrouwen er op dat wij de juiste kandidaten leveren en geven ons daar de tijd voor. Onze kandidaten worden nagenoeg altijd uitgenodigd, omdat we een zorgvuldige screening en selectie uitvoeren. Daar nemen we de tijd voor, maar wij vinden het ook belangrijk dat de duurzame relatie voorop staat.

De werving en selectie van financieel personeel is iets waar we van durven te zeggen dat we er bekwaam in zijn. De financials die wij bemiddelen zitten niet voor niets na drie jaar nog altijd op hun plek. En ze bellen ons niet alleen voor finance vacatures, maar ook voor informatie. Of het nou gaat om opleidingen, salarisonderhandelingen of het voorbereiden op een gesprek. We voelen ons naast recruiter ook echt de loopbaanadviseur.

Ben jij werkgever en op zoek naar financiële toppers?

Alle financiële vacatures die je maar in portefeuille hebt, kun je met een gerust hart bij ons neerleggen. Wij houden ons bezig met werving en selectie, financiële interim opdrachten, detachering en het uitzenden van financieel personeel op MBO, HBO en WO niveau. Ons werkgebied is heel Nederland. Of je nou op zoek bent naar een net afgestudeerde Bedrijfseconomie student, een controller of een financieel manager, we hebben een enorm netwerk opgebouwd van kandidaten met een financiële achtergrond.

Het gezicht achter Finance Recruitment Partners

De oprichter van Finance Recruitment Partners, Mark Geerlink, ademt een en al finance. Hij is in 2008 begonnen bij een middelgroot recruitmentbureau als consultant finance. Daar heeft hij de kneepjes van het vak geleerd. Om vervolgens in 2011 als ondernemer verder door het leven te gaan binnen finance recruitment, met als specialisatie accountancy en finance. Het finance vakgebied is inmiddels aardig op de kaart gezet en mede daardoor is in 2022 Finance Recruitment Partners ontstaan. Profilink blijft een belangrijke partner, maar Finance Recruitment Partners richt zich enkel en alleen op finance professionals.

Zoek je een finance recruitment specialist die weet waar hij over praat als het gaat om het vakgebied finance? Zoek je een laagdrempelig persoon die vooral goed luistert naar jouw wensen, of je nou kandidaat of opdrachtgever bent? Maar vooral geen dozenschuiver wil zijn, maar alleen maar gefocust is op kwalitatieve en duurzame relaties.

De kennis, ervaring en zelfs opleidingsachtergrond in finance helpt het gemakkelijker te maken voor deze doorgewinterde finance recruiter. Verder zijn wij op de hoogte van alle nieuwste recruitmenttechnieken, is de marketingtechnische kennis van hoog niveau, maar blijven we ook vooral nuchter.

auteur-finance-recruitment-partners


Neem contact op: