finance-uitzendbureau

Finance uitzendbureau

Finance Recruitment Partners is het finance uitzendbureau in Nederland waar je terecht kunt voor werving & selectie en uitzenden van financieel personeel. Je wordt hier geholpen door een finance recruiter met een finance achtergrond, zelfs een finance opleidingschtergrond.
Lees verder Finance uitzendbureau
finance-recruitment

Finance Recruitment Agency

Finance recruitment is onze passie. Het continue boeien en binden van hoogopgeleide financials. Dat is waar we al meer dan 15 jaar goed in zijn. Met een vooraf duidelijk plan kom je bij Profilink nooit voor verrassingen te staan. En in die 15 jaar dat we actief zijn in het vakgebied finance zijn heel wat kandidaten en opdrachtgevers jou voor gegaan.
Lees verder Finance Recruitment Agency
finance-recruiter

Finance recruiter

Bij Finance Recruitment Partners heb je het beste van twee werelden. Recruitment en Finance in één. Jouw recruiter heeft niet alleen ruim 15 jaar recruitment ervaring, maar ook nog eens een finance achtergrond. Je wordt gedurende het gehele recruitmentproces als opdrachtgever en kandidaat bijgestaan.
Lees verder Finance recruiter
detachering-financieel-personeel

Detachering financieel personeel

FRP detacheert al jaren financieel opgeleide professionals. Onze financials komen bij ons terecht in verschillende financiële functies waarin uitdaging en ontwikkeling centraal staan. Gedurende hun loopbaan krijgen ze begeleiding, is er mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en begeleiding wanneer ze maar willen.
Lees verder Detachering financieel personeel