Werkwijze

werving-selectie-finance
Home » Werkwijze

Onze werkwijze

Duidelijkheid, transparantie, mensgerichtheid en zorgvuldigheid zijn kernwaarden bij ons. We zeggen waar het op staat en zijn recht door zee. Iedere kandidaat is uniek, maar ook iedere opdrachtgever is uniek. De verbinding hiertussen ontstaat door vakmanschap, waaronder de nodige branchekennis en expertise binnen recruitment. Daar kunnen onze recruiters al jarenlang een beroep op doen.

Als kandidaat en opdrachtgever heb jij altijd een centraal contactpersoon. Verder staat iedere procedure op zich. We nemen altijd de tijd om (fysiek of digitaal) kennis te maken en zorgen daarna voor het uitzetten van de juiste wervingsstrategie en wervingskanalen. We zijn daarin niet alleen recruiter, maar ook marketeer. Wij duiken graag de data in en analyseren dit. Welke wervingscampagne het beste aansluit bij jouw onderneming, daar zijn we al snel achter. We zijn geen marketingbureau, maar hebben wel de kennis in huis. Werving op maat dus.

Eenmaal in gesprek met kandidaten, worden zij uitvoerig gescreend, eventueel getest en nagetrokken. Je komt bij ons nooit voor verrassingen te staan.